Een mobiel meubel voor de verkoop van vers afgebakken pizza's op festivals, evenementen en andere tijdelijke locaties.

Het mobiele verkoopmeubel, dat door Foxworks Design voor Al Capone's Pizza's is ontworpen wordt ingezet op een grote diversiteit aan tijdelijke locaties, zoals popfestivals, sportwedstrijden, pretparken, etc.

Op het toonblad van het meubel kunnen maximaal vier tabletop warmhoudplaten worden geplaatst, die ook door Foxworks Design voor Al Capone's Pizza's zijn ontworpen. In de achterzijde van het meubel zijn een koeling voor de verse pizza's, en één of twee ovens aangebracht. Daarnaast is er een kassalade geïntegreerd, en is er ruimte voor een watertank voor het schoonmaken van de apparatuur.

Het meubel is overdekt met een inklapbaar zeildoek waarop, aan weerszijden, signing in de huisstijl van Al Capone's Pizza's is aangebracht. Hierdoor valt het meubel goed op en is het al van een afstand te herkennen. Onder de luifel is een aantal spots aangebracht voor de verlichting van het werkblad en de warmhoudplaten.

Omdat het meubel op verschillende locaties wordt ingezet, hiernaartoe vervoerd moet worden, en een deel van de tijd in opslag staat, is het robuust uitgevoerd Daarom is rondom een RVS stootrand aangebracht, die tevens dienst doet als handgreep voor het gemakkelijk manoeuvreren met het meubel.

Indien gewenst kan het verkoopmeubel worden uitgebreid met een losse drankenkoeling en achterscherm, eveneens uitgevoerd in de huisstijl.

Referentie: Al Capone's Pizza's