Vegan Masters: koelmeubels food-service

Koelmeubels voor contactloze verkoop vegan gerechten

Voor Vegan Masters is door Foxworks de complete huisstijl vormgegeven. Aansluitend bij deze huisstijl moest een omkasting worden ontworpen voor een zogenaamde ‘slimme koeling’.

Dit koelmeubel maakt contactloze en onbemande verkoop van de koel-verse gerechten van vegan Masters mogelijk. Dit meubel wordt ingezet voor food-service op locaties als universiteiten. Als de klant zijn betaalkaart scant wordt de deur van de koeling ontgrendeld. Met behulp van RFID-stickers op de gerechten wordt geregistreerd welke gerechten de klant uit de koeling neemt (of eventueel weer terugzet). Het totaalbedrag wordt automatisch van de betaalkaart afgeschreven nadat de koeling weer is gesloten. De klant kan zijn gerecht opwarmen in de magnetron die naast de koeling in het meubel is geplaatst en kan het verpakkingsafval gescheiden weggooien in de geïntegreerde afvalbak. In het meubel is een pompflesje met ontsmettingsmiddel geplaatst om de handen te desinfecteren. Instructies voor het gebruik van de koeling worden getoond op de deur van het kastje boven de magnetron en op een scherm boven de koeling. In het kastje worden disposables en schoonmaakmiddel bewaard. De koeling geeft direct aan Vegan Masters door welke producten zijn verkocht zodat de voorraad gemonitord kan worden en in de gaten kan worden gehouden hoelang producten in de koeling staan. Omdat het om verse gerechten gaat wordt de voorraad dagelijks bijgevuld en niet-verkochte producten die de houdbaarheidsdatum naderen worden verwijderd.

In lijn met de filosofie van Vegan Masters om het milieu zo min mogelijk te belasten, is de omkasting van het koelmeubel is gemaakt van gerecycled pallethout. De dimensionering is daarom aangepast aan de standaardmaten van europallets. De omkasting is uitgevoerd in de huisstijlkleur roze en gedecoreerd met lijsten met foto’s van en informatie over de ‘Masters’ die de gerechten hebben gemaakt.

 

VeganMasters Ombouw AutomaatVendingland v01b

Referentie: Vegan Masters

Gecategoriseerd onder:

productontwerp food en horeca